Om | Sidkarta | Sök | Administrera | English

Nyheter

2013-09-26 Ut på tur med Tiffet!

I samband med Tannefors IF's sista match för säsongen så vill vi såklart ha ett rejält publikstöd och ett bra arrangemang kring matchen.

På kvällen kommer vi tillsammans avnjuta maltdryck och mat på The Champ men innan dess hoppas vi att så många som möjligt vill följa med till metropolen Hannäs och stötta Tiffets hjältar i en sista batalj. 

Vi har därför hyrt en buss som har plats för 50 personer att resa till och från Hannäs. 
ca: 16 av dessa är reserverade till a-laget så att vi kan genomföra matchen.

Övriga platser är öppna för Tiffets fantastiska fans. 
För att få följa med så krävs det att man bär något rött och man får gärna lägga ett bidrag på 50kr så ingår även förfriskningar på vägen hem där vi tillsammans kan spela chicago och ladda för lagfesten! 

Matchen börjar klockan 15:00 och bussen beräknas avgå från Stallgatan 11B klockan 12:45. Vi är åter i Linköping lagom till lagfestens start. 
Bär något rött och var vacker! 

Bussen väntar på ingen så var i  tid!, vill du följa med så anmäl ditt intresse i gästboken eller via mail till mig: kenny@tanneforsif.com 

Men först kom och stötta Tiffet på lördag i säsongens sista hemmamatch på Tanneforsdagen! 
Bär något rött! 
Tillbaka | Nyhetsarkiv
christian louboutin shoeschi straightenersChristian Louboutin DiscountLouis Vuitton Handbagsreplica chanel handbags nike dunk lowbikini swimweargucci shoes saletory burch flats ED Hardy Bikinis