Om | Sidkarta | Sök | Administrera | English

Nyheter

2013-08-29 Viktigt, läs!

Detta år och likaså förra har varit tufft ekonomiskt för vår förening och vi har blivit tvingade att ta en massa olika säljjobb för att klara oss.

Detta beror främst på två stora anledningar.
1. Vi har blivit av med vår största inkomstkälla(hönsplock) till billigare arbetskraft.
2. Vissa personer väljer av någon anledning att inte betala medlemsavgiften i tid (31/3) och vissa väljer att inte betala alls(???!).

Då herrarna denna säsong spelat i en division högre har även domaravgifter höjts.
Detta var något vi räknat med i vår budget men ingen hade en aning om att reseersättningen även den skulle sticka iväg och detta tillsammans med anledning 2 här ovanför stärker ju inte upp vår ekonomi om nu någon fått för sig det.

From nästa säsong har styrelsen beslutat att höja årsavgiften till 1500:- för ALLA spelare och denna summa ska vara betald innan sista betalningsdatum annars är det sluttränat och spelat fram tills att man satt in pengarna på tiffets bankgiro - 211-4817.

Vi hoppas att detta kommer fungera bra och att det innebär att vi slipper åta oss en massa extra säljuppdrag.

För er som delat upp er medlemsavgift har fram till och med nästa vecka att betala in det ni är skyldiga föreningen annars kommer man även nu inte få vara med på kommande träningar eller aktiviteter vi anordnar.

Imorgon, fredag(30/8), kommer vi hämta ut Restaurangchansen.
Styrelsen har även här beslutat att om man ej deltagit i någon arbetsuppgift under sommaren är det minst 5 häften man måste sälja.
För er som ställt upp på arbetsuppgifter samt alla nya spelare i föreningen är det obligatoriskt att  minst sälja 3 häften.

Tränarna för diverse lag kommer under nästa vecka informera om och dela ut dessa häften och pengarna ska vara insatta på bankgirot senast sista september.

Dessa häften är relativt lättsålda och ett tips är att redan nu börja sälja det till vänner och familj då risken är stor att personer i ens bekantskapskrets annars redan köpt från annan förening.
Tillbaka | Nyhetsarkiv
christian louboutin shoeschi straightenersChristian Louboutin DiscountLouis Vuitton Handbagsreplica chanel handbags nike dunk lowbikini swimweargucci shoes saletory burch flats ED Hardy Bikinis