Om | Sidkarta | Sök | Administrera | English

Tannefors IF:s damlag


Uppdaterad 27/2

Hej,

Nu var det ett tag sen den här sidan uppdaterades. Vi ska försöka hitta en bättre lösning för hemsidan vad gäller dam- resp. herrlag. Under tiden får vi hålla till godo med detta.

Damverksamheten har varit igång ca en månad och det ser lovande ut på alla fronter. Enligt rapport från Samuel har alla förväntningar överträffats. Kul!

En träningsmatch är bokat den 14:e mars klockan 10.00. Hemgårdarna står för motståndet och Skarpan för underlaget. En historisk match eftersom det är den första dammatchen i Tannefors IF:s 80-åriga historia.

Det trillar fortfarande in anmälningar till laget via hemsidan vilket är utmärkt. Om du som läser detta är sugen på att börja spela går det bra att anmäla sig här: >> Till intresseanmälan Nuvarandre träningstider är söndagar 20-22 i Kunsbergshallen.

Seriesammansättningen för 2009 är klar och finns att skåda via länk från nyhetssidan. Vi ställs mot många lokala lag i division 5 mellersta vilket innebär korta resor till bortamatcher.

Till sist ska jag också förmedla Samuels kontaktuppgifter. Han uppskattar ett sms om man inte har möjlighet att träna. Samuel nås på 0737-224604 eller damcoach[a]tanneforsif.com

MVH,

Adde

--------------

Följande information har gått ut via mail till samtliga som anmält sig till damlaget. Det går för övrigt fortfarande bra att anmäla sitt intresse >> Till intresseanmälan

Hej,
 
Du får detta mail för att du har anmält dig till Tannefors IF:s nystartade damlag. Vi kan med glädje meddela att det har 37 (!) andra tjejer också gjort! Därför kan vi utan tvekan konstatera att det finns ett tillräckligt stort intresse för att vi ska gå vidare med vår damsatsning.
 
Fotbollsektionen och Tannefors IF:s styrelse vill tacka dig för din intresseanmälan och vi hälsar dig varmt välkommen till föreningen!
 
Ni har i samband med intresseanmälan haft möjlighet att tycka till om vilka träningstider som passar. De allra flesta har svarat att söndagar 20-22 i Kungsbergshallen passar helt ok, några föredrar fotboll utomhus under försäsongen och ett fåtal har svarat att söndagar inte passar alls bra. Att vi redan har en stående bokning samt det faktum att det passar de allra flesta gör att träningstiden under försäsongen kommer att bli klockan 20-22 i Kungsbergshallen. Vi vill uppmana de tjejer som angett denna tid som direkt opassande att ändå gå med i laget och delta i så mycket aktiviteter som möjligt fram till säsongen drar igång. Det blir andra träningstider när vi går ut på gräs.
 
Vi kommer under nästa vecka att arbeta fram ett träningsupplägg för försäsongen. Om du i din intresseanmälan har antytt att du har något att bidra med vad gäller det biten kommer du att bli kontaktad inom kort. Vår målsättning är att skapa en miljö där du ska känna att du får stort utbyte av träningen oavsett din fotbollsbakgrund. Arbetet kommer att ledas av Samuel Kullberg som kommer att vara en nyckelfigur i vår damsatsning.
 
Eftersom intresset har visat sig så stort och eftersom att vi är lika sugna att komma igång med detta som ni är så kommer första träningen att ske söndagen den 8:e februari klockan 20-22 i Kungsbergshallen. En karta till hallen kommer att läggas upp på hemsidan http://www.tanneforsif.com/dam inom kort. I samband med träningen kommer också information att framföras av fotbollsektionen. Det kan därför vara meningsfullt att dyka upp även om du inte kan träna.
 
Några av er har undrat om det är ok att "känna sig för" lite innan man bestämmer sig om man vill fortsätta. Självklart kan man göra det. Det är bara dyka upp på träningen och se om det är något som du tror kommer passa dig.
 
Vi har hemsidan som vår främsta informationskanal så ta gärna som vana att besöka den regelbundet. Där finns även en gästbok där man kan kommunicera med sina tiffet-vänner och en live-blog där man kan lägga upp sina senaste "matchbilder". Dessutom finns en facebook-grupp som heter tiffets damer för den som vill.
 
Vid frågor, funderingar, åsikter och synpunkter vänligen kontakta tills vidare adde[a]tanneforsif.com


Till sist vill jag bara tacka dig för att du har bidragit till denna nytändning i Tannefors IF. Vi tycker alla att detta ska bli både roligt och spännande. Varmt välkommen! Vi ses på den 8:e!
 
Med vänliga hälsningar,
 
Adde - ordförande fotbollsektionen - Tannefors IF

>> Karta till Kungsberget och klubblokalen


21/1

Tannefors IF firar 80 år genom att starta upp ett damlag. Vi söker nu spelare, ledare och personer som vill engagera sig i och kring laget.

Vi söker både dig som sysslat med fotboll förut och dig som är nyfiken att prova på. Det viktiga är att Du har ett genuint intresse av att delta i våra aktiviteter på och utanför fotbollsplanen.

Den 21/1 genomförde vi en informationsträff för intresserade tjejer. Mötet var välbesökt och resulterade i ett tjugotal intresseanmälningar.

Vi har förstått att det finns många intresserade som inte kunde närvara på mötet. Ingen fara på taket. En sammanfattning av informationen som framkom under mötet följer här nedan. Efter att ha tagit del av informationen fyller du i intresseanmälan senast ons 28/1 men gärna tidigare.

>> Till intresseanmälan

Sammanfattning av infomötet 21/1

Bakgrund

Mötet inleddes med att vi kortfattat berättade om föreningens historia och varför man har beslutat att starta damverksamhet. Det finns en stark vilja hos styrelse och fotbollsektion att föreningen ska växa och locka till sig nya engagerade personer som vill bidra till att utveckla Tannefors IF. När Sofia mer eller mindre levererade ett tjugotal intresserade tjejer på ett silverfat var det ett enkelt beslut för oss att fatta. Damsatsningen har redan resulterat i lite av en nytändning för hela föreningen och det känns mycket inspirerande för oss.

Förutsättningar

Damlaget söker ledare och spelare, både personer som har sysslat med fotboll förut och personer som är nyfikna på att prova. Av de tjejer som närvarade på mötet (och som lämnade intresseanmälan) fanns en del som inte spelat fotboll förut och en del som har tidigare erfarenhet.

Under säsong (mitten av apr och framåt) kommer damlaget att träna en gång i veckan och spela match en gång i veckan. Hälften av matcherna spelas på hemmaplan (Kungsberget) och hälften på bortaplan. Bortamatcher förutsätter att några spelare kan ställa upp med bil. Självklart erhålles ersättning för resekostnader till bortamatch.

Under försäsong (slutet av feb - mitten av apr) gäller en träning i veckan och eventuellt någon/några träningsmatcher. Dag och tid för träning under försäsong kommer avgöras efter att samtliga intresseanmälningar inkommit. I intresseanmälan finns möjlighet att ange vilka dagar/tider som passar bra och mindre bra. Dock har föreningen redan en stående inomhustid i Kungsbergshallen på söndagar mellan 20-22. Om det visar sig att den tiden passar en stor del av de intresserade skulle träningen kunna komma igång redan om ett par veckor. Om inte måste vi ansöka om annan träningstid. Vi försöker givetvis hitta en tid (och ett underlag) som passar så många som möjligt.

Under säsong (mitten av apr och framåt) kommer vi att ansöka om träningstid på Kungsbergets IP i Tannefors. Laget kommer att spela i division 5.

Ekonomi

Medlemsavgiften för samtliga medlemmar i föreningen (dam som herr) är 150:- / månad (100:- för studerande). Avgiften betalas månadsvis eller kvartalsvis. Medlemsavgiften finns för att täcka de kostnader som det innebär att driva ett fotbollslag (material, planhyror, resor, domararvoden etc).

Ytterligare inkomster genom exempelvis sponsring välkomnas varmt. Om du har kontakter eller tidigare erfarenheter kring sponsringsarbete, evenemang och liknande får du gärna ange det i intresseanmälan.

Som medlem i Tannefors IF är man också välkommen på de gemensamma aktiviteter som anordnas. Det kan vara lagfester, resor, fikakvällar o.s.v. Dessutom har man tillgång till vår klubblokal på Stallgatan som man även kan boka för aktiviteter av olika slag. Klubblokalen fungerar i mångt och mycket som en mötesplats för våra medlemmar.


Har Du frågor? Kontakta Adde - ordförande i fotbollsektionen.
» adde [a] tanneforsif.com


christian louboutin shoeschi straightenersChristian Louboutin DiscountLouis Vuitton Handbagsreplica chanel handbags nike dunk lowbikini swimweargucci shoes saletory burch flats ED Hardy Bikinis