Om | Sidkarta | Sök | Administrera | English
Hjälp oss med Dig!

Vi försöker nu upprätta en förteckning över våra medlemmar. Dels behöver vi uppdatera våra kontaktvägar och dels behöver vi veta lite om Dig som är medlem i Tannefors IF.

Kontaktuppgifterna kommer att användas för att vi ska kunna kontakta Dig i samband med kallelse till match eller för annan viktig information. Det är Ditt ansvar att se till att Du har lämnat aktuella kontaktuppgifter till föreningen.

Uppgifter om närmast anhörig kommer att användas i samband med olycksfall, skador eller andra tilbud som gör att Du själv är oförmögen att kontakta vederbörande.

Uppgifter om sjukdomar, allergier och mediciner är frivilliga men om det finns viktig information som påverkar Dig eller Dina lagkamrater rekommenderar vi att Du fyller i dessa. Denna information kommer behandlas med den diskretion Du önskar. Information kommer endast finnas tillgänglig för mottagaren av detta formulär. Jag kommer sedan ta en diskussion med Dig där Du får tydliggöra hur Du vill att uppgifterna används.

Uppgifterna i detta formulär skickas endast till fotbollsektionens ordförande (Niclas). Om Du av någon anledning har skyddade kontaktuppgifter bör Du undvika att fylla i detta formulär och muntligen informera mig om detta.

Fält markerade med * innebär att uppgiften är obligatorisk.

Dina personuppgifter

Förnamn:*

Efternamn:*

Personnummer:*

 

 

Telefonnummer1:*

Telefonnummer2:

Epost-adress:


Gatuadress:*

Postnummer:*

Postadress:*

Uppgifter om närmast anhörig

Förnamn:*
Efternamn:*

Telefonnummer1:*

Telefonnummer2:

Min relation till vederbörande: (t.ex. partner, sambo, mamma)

Uppgifter sjukdomar, allergier, mediciner etc.

Här anger Du sådan information som Du anser är relevant för Din och Dina lagkamraters hälsa.

Övrigt

Här kan ange övrig information som Du tycker att vi ska känna till. Har Du synpunkter eller önskemål mottages dessa gärna.


christian louboutin shoeschi straightenersChristian Louboutin DiscountLouis Vuitton Handbagsreplica chanel handbags nike dunk lowbikini swimweargucci shoes saletory burch flats ED Hardy Bikinis